Cases, anmeldelser og feedback fra tidligere klienter

Resultatet af behandlingerne vil altid variere fra person til person. 

Vores 12-årige søn har i mange år hadet lyden af andre der spiser. Så slemt at han ofte måtte forlade spisebordet i frustration og vrede, undgik sociale sammenhænge, hvor der blev spist, og oplevede at miste koncentrationen i skolen, når klassekammerater tyggede tyggegummi.


Gennem Peters trygge, nærværende og ligeværdige indføring i tanketoget og andre metakognitive øvelser samt en smule hypnose, har vores søn nu selv taget styring over misofonien og kan igen deltage i måltider, hyggestunder, fødselsdage mv. som den glade, kvikke og udadvendte dreng, han er.

- Flere års Misofoni.     Mor til 12 årig dreng -

Tryghedsskabende , rolig og tillidsvækkende er hvad der kort kan siges om Peter . Mit første møde med hypnoterapi var overvældende og gav mig fuldstændig klar selvindsigt på meget kort tid . Effekten af lethed klarhed og indsigt har lagret sig i mit system - både kropsligt og psykisk

- Lav selvværdsfølelse og psykisk presset på sit arbejde.  Kvinde 46 år-

Jeg har været hos Peter Jakobsen i Sorø Hypnoseklinik. Det var en unik og givtig oplevelse. Hypnose var slet ikke sådan som jeg troede. Peter var en tillidsvækkende og dygtig "terapeut", og jeg kan huske alt hvad der skete.


Jeg ville gerne have hjælp til at takle følelser af mindreværd, ikke være god nok. Følelser jeg har haft i sociale sammenhænge hele mit liv. Jeg har kort, efter seancen hos Peter, været i nye sociale sammenhænge og til min store forbavselse og glæde, var der et totalt fravær af de gammelkendte følelser. 

- socialangst gennem et helt liv.  Mand 68 år-

14 dage er nu gået og vægten – ja den – er for nedadgående med 2 kg.  Helt uden sult – afsavn eller andre symptomer på noget som helst.  Dette er udelukkende, kun ved, at undlade al det mere spisning ved tv om aftenen.  Bare herligt.  Kuren hos dig må være alle tiders til de virkelig mange, der vejer betydeligt mere end godt er.  Jeg kan kun anbefale dig.

- Sukkerafhængighed og ønsket om vægttab.  Kvinde 62 år-

Jeg er næsten fri for OCD tanker - når de i pressede situationer dukker op, registrerer jeg dem - derefter konstaterer jeg, at jeg ikke har brug for dem - og vupti, så er de væk . Jeg agerer mere sikkert i præstationsprægede situationer - jeg er ikke længere så bange for at sige eller gøre noget "forkert" - hvilket er en stor lettelse. Og dette gør, at jeg i langt højere grad kan præstere og arbejdsmæssigt være en Inspirator på mere sikker grund. 

- Angst ,OCD, selvværdsproblemer og præstationsangst.  Kvinde 57 år-

alle navne og cases anonyme hos Sorø hypnose
Alt feedback og alle anmeldelser her på siden er anonymiseret af hensyn til klienterne. Selv om enkelte klienter intet har imod, at man bruger deres navn,  vil søgemaskinerne for evigt registre ens navn og problem.  


Selvom om man naturligvis er begejstret over at have sluppet et problem, kommer der også en dag i morgen. Det kan f.eks. være at en arbejdsgiver ikke bør vide, at man har haft OCD, angst eller bidt negle. Derfor har jeg af etiske hensyn valgt at gøre alle klienter og cases anonyme.

Kun 3 dage efter mit besøg hos Peter sad der en lille spider på væggen herhjemme. Jeg måtte stoppe min mand midt i vores samtale da JEG ville tage edderkoppen. Jeg tog et tyndt lille stykke køkkenrulle og gik direkte over og tog den. Helt uden at skrige, græde, ha hjertebanken osv.


MEN ikke nok med det, så blev jeg stående med den i hånden indtil min mand havde talt færdig. DET ER ALDRIG SKET FØR!!!!!!! Så nu er jeg bare spændt på at møde en der er lidt større. De kan bare komme an...

- 30 års stærk edderkop fobi.  Kvinde 36 år-

Efter bare en konsultation hos Peter har min datter sluppet den angst hun havde efter et uheld. Nu tør hun klatre i træer og springe flikflak igen. Vi er meget taknemmelige. Peter virker meget professionel og har en god tilgang til klienten.

- Angstligende tanker .  Mor til 12 årig pige-

Jeg føler at jeg har mere overskud og energi til at arbejde på min opgave. jeg tænker også pænere tanker om mig selv i dagligdagen 🙂 Så det har virket godt!

- Mistet motivationen og gået i baglås under uddannelse.  Mand 25 år-

Jeg er glad igen,  helt indeni,  jeg kan mærke mig selv og det er ok både på gode og dårlige dage. For faktisk er jeg en helt ok person.  Du har været fantastisk på min rejse,  jeg sidder i skrivende stund i min skønne have - alene,  og nyder en god bog, jeg køre hen hvor jeg vil,  og overvejer et faldskærmsudspring,  


Hvorfor?  Fordi jeg kan.  Jeg har grinet og tænkt, vendt og overvejet,  for hvad kan du,  som gør mig så hel??  Jeg håber ikke jeg skal benytte dig igen grundet sygdom /angst, men kommer det nogensinde derhen igen, så ringer jeg med det samme!  Peter du er noget helt specielt og tak for det .

- Dødsangst og generaliseret angst efter voldsom ulykke. Nervøs ved at køre bil alene, sove alene, være alene. Havde f.eks. ikke været til frisør i 5 år  Kvinde 39 år-

Da jeg har lidt af tunge mareridt hver nat  i over 30 år prøvede jeg hypnose, jeg kan ikke forklare hvorfor det hjalp. Men de forsvandt! glæder mig næste tur. Stærk medicin. 

- Dårlig søvn på grund af mareridt.  Mand 51 år-

Da jeg har lidt af tunge mareridt hver nat  i over 30 år prøvede jeg hypnose, jeg kan ikke forklare hvorfor det hjalp. Men de forsvandt! glæder mig næste tur. Stærk medicin. 

- Dårlig søvn på grund af mareridt.  Mand 51 år-

Jeg er netop kommet hjem efter en hypnose behandling for flyskræk. Peter er simpelthen så sød og imødekommende. Man føler sig med det samme tryg i Peter's selskab. Det var med bankende hjerte jeg lagde mig tilrette i stolen. Men der gik ikke længe før jeg slappede godt af.


Det var en helt fantastisk oplevelse og jeg kan varmt anbefale andre at prøve det. Da jeg gik derfra var jeg helt rolig og jeg tænkte ved mig selv, at jeg glæder mig til at skulle på min næste flyvetur. 

- Angst for at flyve.  Kvinde 43 år-

Jeg har mærket en forandring i min måde at tænke på, eller rettere at "undlade at tænke på". Kan dvæle mere ved de små ting, og ikke konstant være på vej videre i mit hoved. En tilstand jeg håber vil blive hængende. Og i hvert fald en ny tilstand, som jeg tillægger dig og det du kan. TAK ! Og stort knus .

- Efter hjernesvulst og medicinsk behandling oplever hun blandt andet nedsat evne til at følge med i sociale sammenhænge. Fokus var på at være tilstede og tale fra hjertet.  

Kvinde 70 år-

jeg kom problemfrit gennem hjerteundersøgelsen, oplevede at jeg efter sessionen hos dig havde adgang til en rigtig god tilstand, der sammen med noget beroligende virkede perfekt Jeg glæder mig til at prøve teknikerne i andre situationer. Der er ikke brug for nogen former for indgreb, og nu skal kardiologen vurdere, om det overhovedet er nødvendigt med en medicinering ift pumpefunktionen. Så det var en fremragende dag

- Panikangst i forbindelse med CT-skanning. Beroligende medicin virker ikke på ham. 2 dage før skanningen fik han hypnose og mental teknikker.  Mand 66 år-

Ansvarsfraskrivelse
Ingen kan naturligvis garantere noget specifikt resultatet på forhånd, når man taler om psykiske problemer og udfordringer. Effekten af både hypnose og metakognitiv terapi vil altid variere fra person til person.