Cases og klienternes egne ord på den hypnose-terapi, som de har modtaget af Peter Jakobsen.  Alle cases og navne er gjort anonyme.

 

Tryghedsskabende , rolig og tillidsvækkende er hvad der kort kan siges om Peter . Mit første møde med hypnoterapi var overvældende og gav mig fuldstændig klar selvindsigt på meget kort tid . Effekten af lethed klarhed og indsigt har lagret sig i mit system – både kropsligt og psykisk. Kvinde 46 år. Lav selvværdsfølelse og psykisk presset på sit arbejde. 1 behandling

14 dage er nu gået og vægten – ja den – er for nedadgående med 2 kg.  Helt uden sult – afsavn eller andre symptomer på noget som helst.  Dette er udelukkende, kun ved, at undlade al det mere spisning ved tv om aftenen.  Bare herligt.  Kuren hos dig må være alle tiders til de virkelig mange, der vejer betydeligt mere end godt er.  Jeg kan kun anbefale dig. Kvinde som som ønsker vægttab.  1 behandling

Jeg er næsten fri for OCD tanker – når de i pressede situationer dukker op, registrerer jeg dem – derefter konstaterer jeg, at jeg ikke har brug for dem – og vupti, så er de væk . Jeg agerer mere sikkert i præstationsprægede situationer – jeg er ikke længere så bange for at sige eller gøre noget “forkert” – hvilket er en stor lettelse. Og dette gør, at jeg i langt højere grad kan præstere og arbejdsmæssigt være en Inspirator på mere sikker grund. Jeg bruger næsten hver aften inden jeg går i seng ca 10 minutter på at fremkalde nogle af de billeder, narrativer, tanker som jeg har anvendt i sessionerne. Udover at det afhjælper de to ovenstående pinde, så gør det mig simpelthen glad. Kvinde 57 år.  Angst , livslang OCD, selvværdsproblemer og præstationsangst. 3 behandlinger

Jeg har mærket en forandring i min måde at tænke på, eller rettere at “undlade at tænke på”. Kan dvæle mere ved de små ting, og ikke konstant være på vej videre i mit hoved. En tilstand jeg håber vil blive hængende. Og i hvert fald en ny tilstand, som jeg tillægger dig og det du kan. TAK ! Og stort knus . Kvinde 70 år . Efter hjernesvulst og medicinsk behandling oplever hun blandt andet nedsat evne til at følge med i sociale sammenhænge. Fokus var på at være tilstede og tale fra hjertet. 3 behandlinger. 

Jeg føler at jeg har mere overskud og energi til at arbejde på min opgave. jeg tænker også pænere tanker om mig selv i dagligdagen 🙂 Så det har virket godt! 25 år studerende havde mistet motivationen.  1 behandling.

Jeg gjorde det,  jeg holdte talen til mine tvillingedrenges konfirmation og jeg tudede foran hele forsamlingen,  noget jeg aldrig har gjort før…. Mig tude!!  Jeg er Glad og jeg brugte din teknik,  tror jeg,  jeg sprang panik anfaldet over og gik videre til den sjove del, den del hvor tingene fungerer.  Jeg er glad igen,  helt indeni,  jeg kan mærke mig selv og det er ok både på gode og dårlige dage. For faktisk er jeg en helt ok person.  Du har været fantastisk på min rejse,  jeg sidder i skrivende stund i min skønne have – alene,  og nyder en god bog, jeg køre hen hvor jeg vil,  og overvejer et faldskærmsudspring,  Hvorfor?  Fordi jeg kan.  Jeg har grinet og tænkt, vendt og overvejet,  for hvad kan du,  som gør mig så hel??  Jeg håber ikke jeg skal benytte dig igen grundet sygdom /angst, men kommer det nogensinde derhen igen, så ringer jeg med det samme!  Peter du er noget helt specielt og tak for det . Kvinde 39 år. Generaliseret angst efter voldsom familieulykke. Dødsangst, nervøs ved at køre bil alene, sove alene, være alene. Havde f.eks. ikke været til frisør i 5 år. Efter sidste behandling fik hun styrke til at holde en tale foran familien. 3 behandlinger.

Jeg er netop kommet hjem efter en hypnose behandling for flyskræk. Peter er simpelthen så sød og imødekommende. Man føler sig med det samme tryg i Peter’s selskab. Det var med bankende hjerte jeg lagde mig tilrette i stolen. Men der gik ikke længe før jeg slappede godt af. Det var en helt fantastisk oplevelse og jeg kan varmt anbefale andre at prøve det. Da jeg gik derfra var jeg helt rolig og jeg tænkte ved mig selv, at jeg glæder mig til at skulle på min næste flyvetur. Bliver spændende at få det prøvet af. Tusind tak for en god oplevelse Peter. Kvinde med flyskræk. 1 behandling.

Jeg har været hos Peter Jakobsen i Sorø Hypnoseklinik. Det var en unik og givtig oplevelse. Hypnose var slet ikke sådan som jeg troede. Peter var en tillidsvækkende og dygtig “terapeut”, og jeg kan huske alt hvad der skete. Jeg ville gerne have hjælp til at takle følelser af mindreværd, ikke være god nok. Følelser jeg har haft i sociale sammenhænge hele mit liv. Jeg har kort, efter seancen hos Peter, været i nye sociale sammenhænge og til min store forbavselse og glæde, var der et totalt fravær af de gammelkendte følelser. Der har siden været flere oplevelser, hvor jeg har kunnet bruge nogle mentale billeder, jeg fik lavet hos Peter. De har gjort, at jeg siden har kunnet hale mig ind i det “rum”, hvor jeg er tryg og føler at jeg slår til. Et liv uden den gamle angst. Stort tak til Peter .  Mand 68 år. Socialangst gennem et helt liv. 1 behandling.

Da jeg har lidt af tunge mareridt hver nat  i over 30 år prøvede jeg hypnose, jeg kan ikke forklare hvorfor det hjalp. Men de forsvandt! glæder mig næste tur. Stærk medicin.  Mand 51 år og førtidspensionist har lidt af det samme mareridt gennem 30 år.  1 behandling

 

Bemærk virkning af hypnosen varierer fra person til person. Der kan ikke gives garantier for resultatet. Hypnose ikke en knap man trykker på og så VUPTI så kommer det ønskede resultat.

Hypnose er en anerkendt korttids-terapi. Det betyder, at de fleste oplever en hurtig forandring af deres situation efter blot en til tre behandlinger.

Klik her og bestil tid online