Hvad nu hvis jeg ikke kan finde ud af hypnose?

Ida gøres klar til hypnose

Det er kan du sagens! 

Alt hvad jeg laver her er helt naturligt. Alle teknikker, metoder som vi arbejder med benytter helt almindelige mentale processer. Der er intet mystisk ved det - som i intet.

Derfor: 
Kan du tænke?
Kan du tale?
Har du stadig de fleste af dine sanser?

Så kan du også få hjælp.

Hvis man har tanker om, at man ikke kan finde ud af det som f.eks. Kan jeg finde ud af at komme i trance eller kan jeg finde ud af det, så er problemet ofte ens ideer om hvad hypnose eller terapi er.

Hypnose kræver ikke nogen særlige trancedybder eller særlige evner. Det er helt normalt og alle kan. Det er mit ansvar som hypnotisør og terapeut, at få dig til at få det meste ud af det.

Hypnose kræver ikke nogen særlige trancedybder eller særlige evner

Det eneste det kræver af dig er, at du er åben, lytter efter og forsøger efter bedste evne. For at hypnose og en hver anden form for terapi skal fungerer, er det et samarbejde mellem to personer.

Det er MIT ansvar som hypnotisør at få dig til at slappe af. Og jeg kender rigtig mange metoder, så virker det ene ikke - så gør jeg noget andet.

Hvad hvis jeg er usikker og nervøs?

Det er helt normalt, at man er lidt spændt og nervøs, når man skal lave noget man ikke har prøvet før.

For nogen er det det måske første gang, at de skal tale om deres problemer. De har ofte gennem lang tid tænkt og tænkt, at nu skal de til at få gjort noget ved det. Og så er det klart, at de er nervøse og spændte.

Det er helt naturligt og alle slags følelser og reaktioner er helt i orden. Jeg er vant til at være sammen med folk i krise, så jeg ved hvordan man skal håndterer situationen.

Min erfaring fra de sidste 4 år er, at alle falder til ro efter nogle minutter og føler sig trygge

Så vækker jeg dig:-)

Det er meningen, at du skal høre og følge med i hvad der sker. Det sker at enkelte personer falder i søvn ganske kort tid og vågner dejligt udhvilet - som fra en mikro-powernap. 

Det som kan ske er, at det er så behageligt at være i tilstanden, at man gerne vil være der lidt længere tid. Det er helt naturligt, og så venter jeg til du er klar til at komme tilbage.

Skal jeg forberede noget?

Nej. Du behøver ikke at forberede noget før du kommer.

Der er enkelte som er bange for, at de ikke får sagt det hele, så de kommer med huskeseddel. Det er også helt i orden.

Vi starter altid med en samtale og her spørger jeg ind til problemet. Jeg ved hvad som er vigtigt at vide. Derfor stiller jeg specifikke spørgsmål, for at jeg kan hjælpe dig bedst muligt.

Tænk på det som en ganske almindelig samtale mellem to personer, hvor svar og spørgsmål kommer naturligt helt af sig selv.

Flere spørgsmål & svar

__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{"91906":"Background","28f62":"Border","a82c2":"Accent Color","a4f4a":"Button Hover"},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Spørg Peter og få svar

Er der noget som du vil vide? Her kan du skrive til Peter direkte med dine tanker og spørgsmål. Alle svar sendes privat direkte til din e-mail.