Hvad nu hvis jeg ikke kan finde ud af hypnose?

Det er kan du sagens! Alle kan hypnotiseres. Punktum.

Alt hvad jeg laver her er helt naturligt. Alle teknikker, metoder som vi arbejder med benytter helt almindelige mentale processer. Der er intet mystisk ved det - som i intet.

Derfor: 
Kan du tænke?
Kan du tale?
Har du stadig de fleste af dine sanser?

Så kan du også få hjælp.

Hvis man har tanker om, at man ikke kan finde ud af det som f.eks. Kan jeg finde ud af at komme i trance eller kan jeg finde ud af det, så er problemet ofte ens ideer om hvad hypnose eller terapi er.

Hypnose i stolen

Hypnose kræver ikke nogen særlige trancedybder eller særlige evner. Det er helt normalt og alle kan. Det er mit ansvar som hypnotisør og terapeut, at få dig til at få det meste ud af det.

Det eneste det kræver af dig er, at du er åben, lytter efter og forsøger efter bedste evne. For at hypnose og en hver anden form for terapi skal fungerer, er det et samarbejde mellem to personer.

Det er MIT ansvar som hypnotisør at få dig til at slappe af. Og jeg kender rigtig mange metoder, så virker det ene ikke - så gør jeg noget andet.

Hypnose med trance i Sorø

Så vækker jeg dig:-)

Det er meningen, at du skal høre og følge med i hvad der sker. Det sker at enkelte personer falder i søvn ganske kort tid og vågner dejligt udhvilet - som fra en mikro-powernap. 

Det som kan ske er, at det er så behageligt at være i tilstanden, at man gerne vil være der lidt længere tid. Det er helt naturligt, og så venter jeg til du er klar til at komme tilbage.

VIL DU VIDE MERE om hypnose?

spørgsmål & svar

Sorø Hypnose tager ikke folk i behandling med svære psykiske lidelser. Det vil sige folk med psykoser og som er stærkt medicineret. Her findes andre faggrupper som er langt mere kvalificerede. 

Desuden anbefales det ikke at blande behandlingsformer. Er du allerede i forløb hos psykolog, terapeut, psykiater, så fuldfør det forløb, før du kontakter mig eller andre behandlere. 

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte mig.