Hypnose kan hjælpe dig på mange områder, som har med sindet at gøre.

Hypnotisører må ikke skrive, at vi kan kurere, helbrede eller behandle dig og dit problem. Det er kun fagligt uddannede personer i sundhedsvæsnet, der må det. Hypnotisører hører under kategorien alternative behandlere, så vi må skrive, at vi kan hjælpe dig.

Men der er stor faglig dokumentation for, at hypnoseterapi kan afhjælpe problemer som f.eks. fobier, angst, tankemylder, depression, rygestop, traumer opstået ved enkelt voldsomme begivenheder, flyskræk, stress, jalusi, panikangst, tandlægeskræk, neglebidning, lavt selvværd, generthed, sukkertrang, indlæringsbesvær, søvnbesvær, eksamensangst, vægtab, smertelindring og så videre.

Hvis du tror, at dit problem har noget med psyken at gøre, så kan hypnoseterapi afhjælpe problemet. Dog skal dit problem være inde for en normalitetsgrænse. Sorø Hypnose tager ikke folk i behandling med psykoser og svære psykiske lidelser. Her findes andre faggrupper som er langt mere kvalificerede.

Hvis du har nogle spørgsmål eller noget, som du ønsker uddybet, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

 

Jeg har været hos Peter Jakobsen i Sorø Hypnoseklinik. Det var en unik og givtig oplevelse. Hypnose var slet ikke sådan som jeg troede. Peter var en tillidsvækkende og dygtig “terapeut”, og jeg kan huske alt hvad der skete. Jeg ville gerne have hjælp til at takle følelser af mindreværd, ikke være god nok. Følelser jeg har haft i sociale sammenhænge hele mit liv. Jeg har kort, efter seancen hos Peter, været i nye sociale sammenhænge og til min store forbavselse og glæde, var der et totalt fravær af de gammelkendte følelser. Der har siden været flere oplevelser, hvor jeg har kunnet bruge nogle mentale billeder, jeg fik lavet hos Peter. De har gjort, at jeg siden har kunnet hale mig ind i det “rum”, hvor jeg er tryg og føler at jeg slår til. Et liv uden den gamle angst. Stort tak til Peter .  Mand 68 år. Socialangst gennem et helt liv.

Klik her og bestil tid online