Hvad koster hypnose?

1 x hypnose – 950 kroner alt inkl.

Prisen for en behandling

Anbefales når du ved præcis hvad problemet er og det er afgrænsede som f.eks. Rygning, fobier, angst for broer eller “Jeg har fobi overfor fugle – det er det” eller “jeg har præstations-angst overfor min chef” eller måske ” Jeg har haft en forfærdig oplevelse, som jeg ikke kan give slip på”.

Der anbefales i næsten alle tilfælde to behandlinger, så vi er sikre på at komme hele vejen rundt. Der er rabat ved at bestille 2 x hypnose med det samme.

Varighed: 60 til 90 minutter

Hypnose opfølgning - 700  kroner alt inkl.

Hvis du allerede har fået hypnose hos Peter, så kan du selv bestille en næste behandling. 

Her forstærker vi processerne og hvis der er områder vi ikke fik fat i under første hypnose, så er der større chance for at vi når ind til kernen i anden omgang.

Varighed: 45 til 90 minutter

ANSVARSFRASKRIVELSE
Ingen kan naturligvis garantere noget specifikt resultatet på forhånd, når man taler om psykiske problemer og udfordringer. Effekten af både hypnose og metakognitiv terapi vil altid variere fra person til person.

VIL DU VIDE MERE om hypnose?

spørgsmål & svar

Sorø Hypnose tager ikke folk i behandling med svære psykiske lidelser. Det vil sige folk med psykoser eller personer som er stærkt medicineret. Her findes andre faggrupper som er langt mere kvalificerede. 

Desuden anbefales det ikke at blande behandlingsformer. Er du allerede i forløb hos psykolog, terapeut, psykiater, så fuldfør det forløb, før du kontakter mig eller andre behandlere. 

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Gratis samtale 

Bestil gratis afklarende samtale

Hvis du overvejer om det her kan være noget for dig, så kan det være en god ide,  at vi taler sammen over telefonen. 

På den måde finder vi hurtigt ud af, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig. Du får svar på dine spørgsmål.

Hvis du ikke ønsker telefonisk samtale, er du også velkommen til at maile dine spørgsmål. Alle svar sendes privat til din e-mail.