Hvad koster hypnose?

1 x hypnose – 800 kroner alt inkl.

Anbefales når du ved præcis hvad problemet er: F.eks. “Jeg har fobi overfor fugle – det er det” eller “jeg har præstations-angst overfor min chef” eller måske ” Jeg har haft en forfærdig oplevelse, som jeg ikke kan give slip på”.
Varighed: 60 til 90 minutter

2 x hypnose – 1400 kroner alt inkl.

Anbefales som standard. Her forstærker vi processerne og hvis der er områder vi ikke fik fat i under første hypnose, så er der større chance for at vi når ind til kernen i anden omgang.
Varighed: 60 til 90 minutter pr. session

3 x hypnose – 1950 kroner alt inkl.

Et hypnose-forløb anbefales til psykiske problemer som har stået på i et stykke tid og hvor de psykiske udfordringer griber ind i hinanden. Et hypnose-forløb anbefales også til livsstils-ændring af adfærd og vaner så som vægttab, rygestop, sukker-afhængighed.
Varighed: 60 til 90 minutter pr. session

BETALING 
Betaling sker samme dag i klinikken. Du betaler enten i kontanter eller via MobilePay.

AFBUD
Eventuelle afbud skal ske senest 48 timer før. Det skal være en skriftlig besked enten pr. SMS, email eller du logger ind via bookingsiden her.

Afbud her

Du skal have svar fra mig, før et afbud er godkendt. Ved udeblivelse eller afbud indenfor 48 timer opkræves det fulde beløb af behandlingens pris.

FORTRYDELSESRET
Hvis du efter første behandling oplever, at det slet ikke er noget for dig, så betaler du kun for første gang. Du sender efterfølgende en mail eller SMS og jeg refunderer straks det resterende beløb. Det skal ske indenfor 14 dage efter første behandling. Denne garanti gælder naturligvis kun forløb

Flere spørgsmål & svar

__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{"91906":"Background","28f62":"Border","a82c2":"Accent Color","a4f4a":"Button Hover"},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Spørg Peter og få svar

Er der noget som du vil vide? Her kan du skrive til Peter direkte med dine tanker og spørgsmål. Alle svar sendes privat direkte til din e-mail.