Hvad koster metakognitiv terapi?

1 x Metakognitiv terapi – 800 kroner alt inkl.

Indledende samtale hvor vi afklarer problemet og finder ind til kernen. Du får indblik i terapiformen, får indledende træning og simple øvelser til hjemmearbejde. Er du i tvivl om det er noget for dig, så er du velkommen til at bestille denne ene behandling. 
Varighed: 60 til 90 minutter

5 x metakognitiv terapi- 2500 kroner alt inkl.

Første session har samme indhold som ovenstående 1x metakognitiv terapi. De næste fire behandlinger får du en større forståelse af mekanismerne bag dine psykiske problemer. Du lærer gradvis at tackle dine tanker, bekymringer, følelser og adfærd på en helt ny og mere hensigtsmæssig måde.

Hensigten med metakognitiv terapi er, at dit problem skal forsvinde fuldkommen og at du samtidig får værktøjer til at klare fremtidige udfordringer. Du kommer cirka en gang om ugen og får simple teknikker og øvelser med hjem.
Varighed: 60 minutter pr. session.

BETALING 
Betaling sker samme dag i klinikken. Du betaler enten i kontanter eller via MobilePay.

AFBUD
Eventuelle afbud skal ske senest 48 timer før. Det skal være en skriftlig besked enten pr. SMS, email eller du logger ind via bookingsiden her.

Afbud her

Du skal have svar fra mig, før et afbud er godkendt. Ved udeblivelse eller afbud indenfor 48 timer opkræves det fulde beløb af behandlingens pris.

FORTRYDELSESRET
Hvis du efter første behandling oplever, at det slet ikke er noget for dig, så betaler du kun for første gang. Du sender efterfølgende en mail eller SMS og jeg refunderer straks det resterende beløb. Det skal ske indenfor 14 dage efter første behandling. Denne garanti gælder naturligvis kun forløb.

Flere spørgsmål & svar

__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{"91906":"Background","28f62":"Border","a82c2":"Accent Color","a4f4a":"Button Hover"},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Spørg Peter og få svar

Er der noget som du vil vide? Her kan du skrive til Peter direkte med dine tanker og spørgsmål. Alle svar sendes privat direkte til din e-mail.