Hvad koster metakognitiv terapi?

1 x Metakognitiv terapi – 950 kroner alt inkl.

Første behandling er en afklarende samtale hvor vi indkredser dit problem og finder ind til kernen. Du får indblik i terapiformen, får indledende træning og simple øvelser til hjemmearbejde.

Metakognitiv terapi er effektiv behandling af de mest almindelige psykiske problemer og lidelser som: Tankemylder, bekymringer, selvværdsproblemer, angst, stress, social fobi, depression, OCD og PTSD.

Et forløb i Metakognitiv terapi er individuelt fra person til person. Generelt forventes 4 til 10 behandlinger henover 2 til 3 måneder. 

Efterfølgende behandlinger koster 700 kroner og betales efter hver session.

Varighed: 60 til 90 minutter

Næste behandling - 700 kroner alt inkl.

Hvis du allerede er i behandling med Metakognitiv terapi hos Peter, kan du selv bestille en næste behandling. 

Ved samtale, øvelser, træning får du en større forståelse af mekanismerne bag dine psykiske problemer. Du lærer gradvis at tackle dine tanker, bekymringer, følelser og adfærd på en helt ny og mere hensigtsmæssig måde.

Hensigten med metakognitiv terapi er, at dit problem skal forsvinde fuldkommen og at du samtidig får værktøjer til at klare fremtidige udfordringer.

Du har til hver gang hjemmearbejde. Det er meget simple teknikker og øvelser, som vil lære dig at tackle dine psykiske udfordringer . 

Du kommer i starten en gang om ugen eller hver anden uge. Det er individuelt fra person til person.

Varighed: Op til 60 minutter pr. session.

ANSVARSFRASKRIVELSE
Ingen kan naturligvis garantere noget specifikt resultatet på forhånd, når man taler om psykiske problemer og udfordringer. Effekten af både hypnose og metakognitiv terapi vil altid variere fra person til person.

VIL DU VIDE MERE?

Sorø Hypnose tager ikke folk i behandling med psykoser, svære psykiske lidelser så som skizofreni i udbrud eller personer som er kraftig medicineret. Her findes andre faggrupper som er langt mere kvalificerede. 

Desuden anbefales det ikke at blande behandlingsformer. Er du allerede i forløb hos psykolog, terapeut, psykiater, så fuldfør det forløb, før du kontakter mig eller andre behandlere. 

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Gratis samtale 

Bestil gratis afklarende samtale

Hvis du overvejer om det her kan være noget for dig, så kan det være en god ide,  at vi taler sammen over telefonen. 

På den måde finder vi hurtigt ud af, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig. Du får svar på dine spørgsmål.

Hvis du ikke ønsker telefonisk samtale, er du også velkommen til at maile dine spørgsmål. Alle svar sendes privat til din e-mail.