En typisk hyposebehandling

Først booker du en tid enten via online booking, e-mail eller telefonisk.

1. Først en afklarende samtale

Når du ankommer til klinikken sætter vi os først omkring bordet og taler om hvad du ønsker, vi skal arbejde med i hypnosen Vi taler om din personlige udfordringer og om hvad hypnose egentlig er og kan. Du behøver ikke at forberede noget til denne samtale.

2. Hypnosen

Du kommer over i hypnosestolen. En blød sort læderstol hvor du kan indrette dig lige så behageligt, som du har lyst til. Nogle foretrækker at sidde i stolen, mens andre hellere vil ligge ned og have et tæppe over sig.

Peter taler dig ind i en trancetilstand, som er så tilpas dyb, at vi stadig kan tale sammen, og du samtidig har åbnet adgang til dit ubevidste sind. Her vil Peter guide dig rundt og stille spørgsmål.

I trancen har du slukket for dagligdagsbevidstheden, og det gør, at du er vågen på en nærmest drømmeagtig måde. Der vil typisk dukke overraskende fantasier op og din intuition er stærk. Der kan dukke følelser og situationer fra dit liv, som du måske har glemt eller ikke anet havde noget med dit problem at gøre.

Via en blanding af fantasiøvelser, samtale og terapeutiske værktøjer skabes en afklaring i trancen, og du vil opleve forandringer med det samme.

Hver hypnosesession er unik, personlig og et samarbejde mellem to personer. Det føles typisk behageligt trygt og overraskende interessant. Interessant fordi det handler om dit indre liv og overraskende, fordi du oplever, at du allerede nu kan meget mere end du troede.

3. Efter samtalen

Vi runder hypnosen af omkring bordet, hvor vi kort taler om dine oplevelser i hypnosen og eventuel videre forløb.

 

Hvis du har nogle spørgsmål eller noget, som du ønsker uddybet, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Du kan med det samme få svar på flere af dine spørgsmål her: Hvor mange behandlinger er nødvendig? Kan alle hypnotiseres?

 

Da jeg har lidt af tunge mareridt hver nat  i over 30 år prøvede jeg hypnose, jeg kan ikke forklare hvorfor det hjalp. Men de forsvandt! glæder mig næste tur. Stærk medicin.  Mand 51 år og førtidspensionist. Mareridt gennem 30 år. 

Klik her og bestil tid online