Hvordan foregår en typisk hypnosebehandling?

Først booker du en tid enten via online booking, e-mail eller telefonisk.

NINA OG peter om bordet

1. Vi starter med en afklarende samtale

Når du ankommer til klinikken sætter vi os først omkring bordet og taler om hvad du ønsker, vi skal arbejde med i hypnosen Vi taler om din personlige udfordringer og om hvad hypnose egentlig er og kan. Du behøver ikke at forberede noget til denne samtale.

2. Hypnosen og øvelser

Du kommer over i hypnosestolen. En blød sort læderstol hvor du kan indrette dig lige så behageligt, som du har lyst til. Nogle foretrækker at sidde i stolen, mens andre hellere vil ligge ned og have et tæppe over sig.

Peter taler dig ind i en trancetilstand, som er så tilpas dyb, at vi stadig kan tale sammen, og du samtidig har åbnet adgang til en mere intuitiv del af dig. Her vil Peter guide dig rundt og stille spørgsmål.

"Hver hypnosesession er unik, personlig og et samarbejde mellem to personer. Det føles behageligt trygt og overraskende interessant."

Via en blanding af fantasiøvelser, samtale og terapeutiske værktøjer skabes en afklaring i trancen, og du vil opleve forandringer med det samme.

Hver hypnosesession er unik, personlig og et samarbejde mellem to personer. Det føles behageligt trygt og overraskende interessant. Interessant fordi det handler om dit indre liv og overraskende, fordi du oplever, at du allerede nu kan meget mere end du troede.

3. Vi slutter af med en samtale

Vi runder af omkring bordet, hvor vi kort taler om dine oplevelser, stiller og svarer på spørgsmål. Vi aftaler et eventuel videre forløb.

Flere spørgsmål & svar

__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{"91906":"Background","28f62":"Border","a82c2":"Accent Color","a4f4a":"Button Hover"},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Spørg Peter og få svar

Er der noget som du vil vide? Her kan du skrive til Peter direkte med dine tanker og spørgsmål. Alle svar sendes privat direkte til din e-mail.