Hypnose og metakognitiv terapi

metakognitiv samtale

To evidensbaserede metoder til nænsom, hurtig og effektiv hjælp 

Der er mange fælles træk i metakognitiv terapi og moderne hypnose. Det vigtigste er at de ændre den enkeltes forhold til tankerne, følelser og oplevelse af årsagen til ens psykiske problemer.

Her arbejder vi direkte med de mekanismer i vores sind, som føder en række af ukontrollerbare tanker og følelser, og som er med til at skabe psykiske lidelse.

Det skal ses i modsætning til de klassiske psykologer og terapeuter, som går ind og bearbejder selve tankerne, følelserne, barndoms-oplevelserne ect.

Det gør man ikke i Metakognitiv Terapi og moderne hypnose.

Behandlingerne består af øvelser, undervisning og samtale
Terapien er oplevelsesbaseret og bearbejder den psykiske situation her og nu. Man arbejder primært med ens forhold til sine tanker og følelser. Det er nænsomt og du vil ikke genoplever dine livs traumer.

Frigør tankerne og skaber mentalt overskud
Man kan sige meget kort, at man som klient får en øget bevidsthed om egen tænkning og følelsesliv og om hvilken funktioner i sindet, som skaber problemer.

Den øgede forståelse af sindets funktioner, vil frigøre en psykisk energi, så den enkelte er bedre rustet til livets udfordringer – både nu og i fremtiden.

Hvad hvis jeg ikke ved om jeg skal vælge hypnose eller metakognitiv terapi?

Det behøver du ikke at vide på forhånd. Du kan starte med at vælge en enkelt behandling af enten hypnose eller metakognitiv terapi.  Det gør du her

Når du er i klinikken, vil vi sammen under samtalen finde ud af kernen i dit problem og herfra kan du vælge.

Flere spørgsmål & svar

__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{"91906":"Background","28f62":"Border","a82c2":"Accent Color","a4f4a":"Button Hover"},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Spørg Peter og få svar

Er der noget som du vil vide? Her kan du skrive til Peter direkte med dine tanker og spørgsmål. Alle svar sendes privat direkte til din e-mail.