Hvad er hypnose?

Hypnose er en metode hvor hypnotisøren kommunikere med dig på en helt særlig måde, så du får kontakt til sider af dig, som du normalt ikke er opmærksom på. 

Hypnose med rygning - Sorø, Slagelse, og Ringsted

Det kan ske med både åbne og lukket øjne. Som oftest sker det ved, at man nedtoner dagligdagsbevidstheden, tankemylderet og skaber en afslappet indadvendt opmærksomhed. Det hedder i hypnosesprog en trancetilstand.

Hypnose er en hurtigt virkende metode til at ændre dårlige vaner og adfærd, fobier, at skabe afstand til fortiden. Det kan være personer eller oplevelser, man ønsker at give slip på.

Der er stor faglig dokumentation for, at hypnoseterapi kan afhjælpe problemer som f.eks.

Angst-fobier

Såsom edderkopfobi, flyskræk, fuglefobi, tandlægeskræk, eksamensangst og lignende specifikke angstformer.

Adfærdsændringer 

F.eks. vægttab, sukkertrang, neglebidning,  søvnproblematikker, overspisning og lignende problematikker

Psykiske problemer

opstået ved enkelt voldsomme begivenheder. Det kan være f.eks. pludselige omvæltninger i ens liv, skilsmisser og andre omstændigheder, hvor man ikke kan give slip. 

Det er ikke en fuldstændig liste, men hypnose kan hjælpe dig på mange områder, som har med sindet at gøre.

Du kan læse tidligere klienters anmeldelser her

Hypnose med trance i Sorø

Trance kan minde lidt om tilstanden mellem vågen og søvn

Nogen siger, trance minder om mindfullness, men den er meget mere vild. Du skal forestille dig en tilstand, hvor du er helt afslappet og på samme tid hypervågen og opmærksom på indre tilstande, fornemmelser og nu med en evne til at bearbejde dem. 

Når jeg skriver sammen, er det fordi der skal to personer til hypnose. 

Der skal to til at danse tango - ligesom der skal to til hypnose. Hypnose er et samarbejde mellem to ligeværdige personer.

For at hypnose skal fungere, er det et samarbejde mellem to personer. Man kan ikke hypnotisere nogen imod deres vilje. 

Har du kontrol over mig?

Nej, det har jeg ikke! 

Terapi og hypnose i Sorø, Ringsted og slagelse

Du er i fuld kontrol over situationen hele tiden. Faktisk er du i mere kontrol over dig selv end i din daglige bevidste vågentilstand. 

I den terapeutiske trance er du meget mere opmærksom på dine indre fornemmelser end normalt. Du er på engang tryg og sensitiv. Det er sådan, at hvis jeg bare nævner et ord forkert eller siger noget som ikke er sandt, så siger du til eller viser modstand. Og jeg retter ind - for det er et samarbejde mellem to personer.

Lad mig sige det meget tydeligt. 

Nej! 

Du afslører IKKE hemmeligheder imod din vilje og du er i fuld kontrol over situationen.

Kan jeg huske hvad der foregår?

Du vil kunne huske det meste. Der kan være tidspunkter i hypnosen, hvor du forsvinder hen i en dybere trance og bagefter har glemt hvad der blev sagt. Det er helt naturligt. Din fornemmelse af tid og sted forsvinder. Det interessante er, at du hører efter, responderer og forstår stadig hvad, der skal forstås.

VIL DU VIDE MERE om hypnose?

spørgsmål & svar

Sorø Hypnose tager ikke folk i behandling med svære psykiske lidelser. Det vil sige folk med psykoser og som er stærkt medicineret. Her findes andre faggrupper som er langt mere kvalificerede. 

Desuden anbefales det ikke at blande behandlingsformer. Er du allerede i forløb hos psykolog, terapeut, psykiater, så fuldfør det forløb, før du kontakter mig eller andre behandlere. 

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte mig.