Sorø hypnose ejes af Peter Jakobsen, som tilbyder professionel hypnosebehandling

hypno-certifi

Peter har fra sin tidligste barndom interesseret sig for hypnose. Allerede da han var barn hypnotiserede han for sjov sine søskende. Men begyndte først for alvor at studerer emnet i 2007 hos Ludmila Frolova, Hypnose Instituttet. Siden tog han henover 4 år et utal af certificeringer hos Dansk Hypnose Akademi ved Martin Petersen.

2016 åbner Sorø Hypnose i centrum af Sorø

Klinikken ligger i behandlerfællesskabet på Holbergsvej 2, 1. sal.

klinikindgang

Bageste lokale til højre ligger Sorø Hypnose

Peter holder sig uptodate med den nyeste viden indenfor hypnose og beslægtede emner. Han læser, tager supplerende  kurser og er ikke mindst udveksler han erfaringer med kollegaer.  Er medlem af Dansk Hypnose selskab

Relevante certificeringer

2007 Hypnose terapeut fra Hypnose Instituttet
2007 NLP Practioner fra Hypnose Instituttet

2012 – 2016 videreuddannelser hos Dansk Hypnose Akademi
Hypnose terapeut, Cht
Hypnotisør, CHt
Ericsonian Therapy
HNLP  -John Overdurfs teknikker og metoder
Conversational Hypnosis Professional Hypnotherapy – Igor Ledochowski sproglige modeller.
Zen Zerro – Selvhypnose
Showhypnose & speed inductions
Soul Key Therapy – regressionsterapi.

Sorø Hypnose er en del af behandlersted på Holbergsvej 1, 2. sal

Sorø Hypnose er en del af behandlerfællesskabet på Holbergsvej 2, 1. sal.

Arbejdsrelaterede baggrund

Alt hvad Peter har har arbejdet med de sidste 30 år har handlet om kommunikation og menneskelige relationer på flere forskellige niveauer.

Har de sidste mange år forsørget sin familie som professionel tryllekunstner. Du kan læser mere på hans hjemmeside: www.tryllekunstner.dk

Sideløbende har han skabt en online trylleskole, hvor alle kan lære at trylle af Danmarks dygtigste tryllekunstnere. Skolen har over 45oo elever på trylleskolen.dk

Peter var i 6 år kreativ dramalærer på GØGLERSKOLEN,  (i dag AFUK).  Det var et socialpædagogisk-projekt for unge. Her underviste Peter i diverse kunstformer & dramatiske stilarter. Udover det rent fagtekniske og socialpædagogiske, fungerede Peter som instruktør og fødselshjælper på elevers projekter og dramatisering af deres personlige livshistorier.

Da Peter var aktiv dramalærer underviste han også for personalegrupper på seminarer, institutioner og i firmaer.

Som 20-årig blev Peter blev som ganske ung uddannet på  en international Mime og klovneskole: THE COMMEDIA SCHOOL,  Det gav en grundlæggende baggrundsviden om det at være artist, sammen med en forståelse af kroppen og psykens samspil.

Privat

Peter er en nysgerrig mand, som elsker livet. Han lever sammen med sin kæreste gennem 32 år i et gammel hus i Sorø. Sammen har de fået 5 dejlige unger, som nu er i alderen 11 til 28 år.

Som så mange andre indenfor den alternative verden er Peter opvokset i en familie med problemer.  Peters opvækst var blandt andet præget af farens livsvarige psykiske lidelser, lillebrors skizofreni, forældrenes alkoholisme og alt hvad det medfører af uro og svigt i en familie.

Som naturlig modreaktion på sin opvækst blev Peter som ung meget interesseret i psykologi, terapi, det alternative, det normale, meditation og alt hvad der kunne findes af metoder for at heale psyke og krop. Derfor har Peter siden han var 16 år dyrket diverse former for meditation og selvhypnose. En anden reaktion var at Peter fik et meget stærkt ønske om selv at få et normalt og harmonisk familieliv.

Hvis du har nogle spørgsmål eller noget, som du ønsker uddybet, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg er næsten fri for OCD tanker – når de i pressede situationer dukker op, registrerer jeg dem – derefter konstaterer jeg, at jeg ikke har brug for dem – og vupti, så er de væk . Jeg agerer mere sikkert i præstationsprægede situationer – jeg er ikke længere så bange for at sige eller gøre noget “forkert” – hvilket er en stor lettelse. Og dette gør, at jeg i langt højere grad kan præstere og arbejdsmæssigt være en Inspirator på mere sikker grund. Jeg bruger næsten hver aften inden jeg går i seng ca 10 minutter på at fremkalde nogle af de billeder, narrativer, tanker som jeg har anvendt i sessionerne. Udover at det afhjælper de to ovenstående pinde, så gør det mig simpelthen glad. Kvinde 57 år.  Angst , livslang OCD, selvværdsproblemer og præstationsangst.

Klik her og bestil tid online