Om Peter Jakobsen og Sorø Hypnose

metakognitiv

Peter laver meget mere end hvad navnet antyder. Her får du hypnose, samtaler og Metakognitiv terapi

Peter tilbyder personlig terapi, som tilpasses hver enkelt persons helt unikke situation og problem.

Behandlingen er en blanding af samtale, øvelser, terapi og hypnose. Du kan være tryg med det faglige niveau. Peter holder sig fagligt updated med den nyeste viden indenfor hypnose, psykologi og beslægtede emner. 

Hypnose uddannelse

Relevante uddannelser og certificeringer

2020-2019 Metakognitiv institut, psykolog Linda Burlan Metakognitiv terapeut

2020 Jørgen Rasmussen, norsk hypnotisør & terapeut PIM – Den psykologiske Illusionsmodel

2019 Cektos, Psykolog Pia Callesen Introduktion til metakognitiv terapi

2016 – 2012  Dansk Hypnose Akademi, Hypnotisør Martin CastorHypnose terapeut, ChtHypnotisør, CHtEricsonian TherapyHNLP  -John Overdurfs NLP-teknikker og metoderCHPH – Igor Ledochowski sproglige hynose modeller.

2007 Hypnose Instituttet, Ludmila FrolovaHypnose terapeutNLP Practioner

35 år arbejdet med mennesker og kommunikation 

Alt hvad Peter har har arbejdet med de sidste 35 år har handlet om kommunikation og menneskelige relationer på flere forskellige niveauer.

Tryllekunstner

Tryllekunstner med over 5000 shows erfaring

Har de sidste 25 år forsørget sin familie som professionel tryllekunstner.

Arbejdet som tryllekunster har givet Peter en intuitiv forståelse af stemninger, energi, og hvordan man gør mødet med nye mennesker til en tryg oplevelse.

 Du kan læser mere på hans hjemmeside: www.tryllekunstner.dk

Sideløbende har han skabt en online trylleskole, hvor alle kan lære at trylle af Danmarks dygtigste tryllekunstnere. Du kan se den her:  trylleskolen.dk

Kreativ dramalærer på socialpædagogisk projekt

I 6 år underviste Peter i gøglerier, drama og daglig teatertræning.

Peter var i 6 år kreativ dramalærer på GØGLERSKOLEN,  (i dag AFUK).  Det var et socialpædagogisk-projekt for sårbar unge.

Det har givet en indsigt i hvordan man styrer et udviklingsforløb med udgangspunkt i den enkelte elevs baggrund og ressourcer.

Udover det rent fagtekniske og social-pædagogiske, fungerede Peter som instruktør og fødselshjælper på elevers projekter og dramatisering af deres personlige livs-historier – ofte med overraskende terapeutisk resultat.

Da Peter var aktiv dramalærer underviste han også personalegrupper på seminarer, institutioner og i firmaer. Det var med temaer som samarbejde, energi og kreativitet

Uddannet fra Klovne og kropsteaterskole

Uddannelse i Jacques Lecoq kropteater med fokus på krop, psyke og fantasi.

Som 20-årig blev Peter uddannet på  en international Mime og klovneskole: THE COMMEDIA SCHOOL,  Det gav en grundlæggende baggrundsviden om det at være artist, sammen med en forståelse af kroppen og psykens samspil.

familiebillede

Privat er Peter gift og har 5 børn

Peter er en nysgerrig mand, som elsker livet med familie og spændende arbejde. Det virker så dejligt alt sammen, men sådan har det ikke altid været. Her kan du læse lidt hans egen opvækst med svigt, alkoholisme og psykiske sygdomme. Det kan du læse om her!

Spørg Peter og få svar

Er der noget som du vil vide? Her kan du skrive til Peter direkte med dine tanker og spørgsmål. Alle svar sendes privat direkte til din e-mail.