Vil jeg genopleve mit livs værste situationer og oplevelser?

Nej - Du haft dine oplevelser en gang, og det var rigeligt

depression , angst Soroe ung

Der vil ofte dukke tanker, følelser, fornemmelser og minder op fra dit liv - naturligvis. Men det er ikke noget vi bruger meget tid på. 

Hverken i hypnoseterapi eller metakognitiv terapi går du ikke fuld ind i oplevelsen og genoplever alt som dengang. Det kan man rent biologisk ikke – selvom det kunne følelses sådan.

Det er snare sådan , at du vil genopleve situationer på tryg afstand, så du kan fornemme hvad foregik og forstå hvilken betydning det har fået for dit liv.

I metakognitiv terapi får du en øget forståelse af dit sind, så du fremover vil håndterer tanker og problemer på en mere hensigtsmæssigt måde. 

VIL DU VIDE MERE om metakognitiv terapi?

spørgsmål & svar

Sorø Hypnose tager ikke folk i behandling med svære psykiske lidelser. Det vil sige folk med psykoser og som er stærkt medicineret. Her findes andre faggrupper som er langt mere kvalificerede. 

Desuden anbefales det ikke at blande behandlingsformer. Er du allerede i forløb hos psykolog, terapeut, psykiater, så fuldfør det forløb, før du kontakter mig eller andre behandlere. 

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Gratis samtale 

Bestil gratis afklarende samtale

Hvis du overvejer om det her kan være noget for dig, så kan det være en god ide,  at vi taler sammen over telefonen. 

På den måde finder vi hurtigt ud af, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig. Du får svar på dine spørgsmål.

Hvis du ikke ønsker telefonisk samtale, er du også velkommen til at maile dine spørgsmål. Alle svar sendes privat til din e-mail.