Vil jeg genopleve mit livs værste situationer og oplevelser?

Hvad hvis jeg er nervøst?

Du haft dine oplevelser en gang, og det var rigeligt, men der vil ofte dukke tanker, følelser, fornemmelser og minder op fra dit liv.

Hverken i hypnoseterapi eller meta kognitiv terapi går du ikke fuld ind i oplevelsen og genoplever alt som dengang. Det kan man rent biologisk ikke – selvom det kunne følelses sådan.

Det er snare sådan , at du vil genopleve situationer på tryg afstand, så du kan fornemme hvad foregik og forstå hvilken betydning det har fået for dit liv.

Så stort nej, du vil ikke genopleve dit livs værste oplevelser.

Der er ingen bivirkninger ved hypnose eller metakognitiv terapi! Det værste som kan ske i hypnose er, at du nærmest falder i søvn og vågner dejligt udhvilet.

Det er sundt for hjernen at komme i en hypnotisk tilstand og koble totalt af. Dine hjernebølger kommer ned i det som hedder alfa og theta niveau. Det er den samme mentale tilstand som hos personer, der har dyrket meditation i årevis.

I metakognitiv terapi får du en øget forståelse af dit sind, så du fremover vil håndterer tanker og problemer på en mere hensigtsmæssigt måde. 

Samtale med ung person

Det er svært at sige på forhånd, da det er meget individuelt. De fleste oplever store positive forandringer allerede efter første og anden hypnosebehandling. 

Metakognitiv terapi er altid et forløb og de fleste mærke store forbedringer i løbet af tre til fem behandlinger. Et typisk metakognitiv forløb er på 4 til 8 behandlinger. 

Første gang varer 60 til 90 minutter og opfølgende behandlinger op til 60 minutter. Det gælder både hypnose og metakognitiv terapi.

Flere spørgsmål & svar

__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{"91906":"Background","28f62":"Border","a82c2":"Accent Color","a4f4a":"Button Hover"},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Spørg Peter og få svar

Er der noget som du vil vide? Her kan du skrive til Peter direkte med dine tanker og spørgsmål. Alle svar sendes privat direkte til din e-mail.