Vil jeg genopleve mit livs værste situationer og oplevelser i hypnose?

depression , angst Soroe ung

Nej - Du haft dine oplevelser en gang, og det var rigeligt,

 men der vil ofte dukke tanker, følelser, fornemmelser og minder op fra dit liv.

Hverken i hypnoseterapi eller metakognitiv terapi går du ikke fuld ind i oplevelsen og genoplever alt som dengang. Det kan man rent biologisk ikke – selvom det kunne følelses sådan.

Det er snare sådan , at du vil genopleve situationer på tryg afstand, så du kan fornemme hvad foregik og forstå hvilken betydning det har fået for dit liv.

Så stort nej, du vil ikke genopleve dit livs værste oplevelser.

Der er ingen bivirkninger ved hypnose eller metakognitiv terapi! Det værste som kan ske i hypnose er, at du nærmest falder i søvn og vågner dejligt udhvilet.

Hypnose i stolen


Det er sundt for hjernen at komme i en hypnotisk tilstand og koble totalt af. Dine hjernebølger kommer ned i det som hedder alfa og theta niveau. Det er den samme mentale tilstand som hos personer, der har dyrket meditation i årevis.

I metakognitiv terapi får du en øget forståelse af dit sind, så du fremover vil håndterer tanker og problemer på en mere hensigtsmæssigt måde. 

VIL DU VIDE MERE om hypnose?

spørgsmål & svar

Sorø Hypnose tager ikke folk i behandling med svære psykiske lidelser. Det vil sige folk med psykoser og som er stærkt medicineret. Her findes andre faggrupper som er langt mere kvalificerede. 

Desuden anbefales det ikke at blande behandlingsformer. Er du allerede i forløb hos psykolog, terapeut, psykiater, så fuldfør det forløb, før du kontakter mig eller andre behandlere. 

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte mig.