Klovn, dramalærer, tryllekunstner og far til 5 børn

Jobs uddannelse og familieliv som også har givet en forståelse for psykologiske relationer og kommunikation

Tryllekunstner

Peter tryller og hypnotisere


Peter har i de sidste 25 år forsørget sin familie som tryllekunstner. Han har optrådt med sit trylleshow mere end 5000 gange. Det har været til private fester, firmaarrangementer, skoler, biblioteker, institutioner, foreninger. Peter optræder for både børn, unge, voksne og de ældre. 

Mødet med så mange forskellige mennesker og grupper har givet Peter en intuitiv forståelse af stemninger, energi, og hvordan man gør mødet med nye mennesker til en tryg oplevelse.

 Du kan læser mere på hans hjemmeside: www.tryllekunstner.dk

Online Trylleskole

Sideløbende har han skabt en online trylleskole, hvor alle kan lære at trylle af Danmarks dygtigste tryllekunstnere. Peter har selv opbygget hele websiden med videoer, tekst, teknik og ikke mindst undervisningsforløb, Du kan se den her:  trylleskolen.dk

Kreativ dramalærer på socialpædagogisk projekt

I 6 år underviste Peter i gøglerier, drama og daglig teatertræning.

Peter var i 6 år kreativ dramalærer på GØGLERSKOLEN,  (i dag AFUK).  Det var et socialpædagogisk-projekt for sårbar unge.

Det har givet en indsigt i hvordan man styrer et udviklingsforløb med udgangspunkt i den enkelte elevs baggrund og ressourcer.

Udover det rent fagtekniske og social-pædagogiske, fungerede Peter som instruktør og fødselshjælper på elevers projekter og dramatisering af deres personlige livs-historier - ofte med overraskende terapeutisk resultat.

Da Peter var aktiv dramalærer underviste han også personalegrupper på seminarer, institutioner og i firmaer. Det var med temaer som samarbejde, energi og kreativitet

Uddannet fra Klovne og kropsteaterskole

Uddannelse i Jacques Lecoq kropteater med fokus på krop, psyke og fantasi.

Som 20-årig blev Peter uddannet på  en international Mime og klovneskole: THE COMMEDIA SCHOOL,  Det gav en grundlæggende baggrundsviden om det at være artist, sammen med en forståelse af kroppen og psykens samspil.

Privat er Peter gift og har 5 børn

familien


Peter er en nysgerrig mand, som elsker livet med familie, spændende arbejde og uddannelse.  

Det virker så dejligt alt sammen, men sådan har det ikke altid været. Peters egen opvækst med svigt, alkoholisme og psykiske sygdomme.

VIL DU VIDE MERE om peter?